torstai 8. kesäkuuta 2017

Remu on talossa


Remun kotiutuminen on edennyt huikeaa vauhtia. Kolmantena päivänä käveltiin koko perheen voimin yli 3 kilometriä siirtolapuutarhaan ja vietettiin siellä aurinkoinen päivä. Remu piehtaroi nurmikolla, piilotteli vadelmapuskissa, nukkui auringossa ja silminnähden rentoutui.






Puutarhalla koirilla on enemmän tilaa tutustua ja tottua toisiinsa ja neuvotella sopivista etäisyyksistä. Asuntomme on niin pieni, että tällä hetkellä Remu ei voi liikkua siellä vapaasti, ilman että Kaneli antaisi heti varoituksen.

Remu alkaa tunnistaa nimeään ja hakee kontaktia myös meihin ihmisiin. Hetkittäin hän käy myös hakemassa rapsutuksia ja menee sitten taas vähän etäämmälle ihmettelemään ja rauhoittumaan. Namit kiinnostaa ja puutarhalla pidettiinkin ensimmäinen parin minuutin koirien yhteistreenisessio. 





Remusta näyttää kuoriutuvan vähitellen aktiivinen ja reipas koira, josta on jo parissa päivässä tullut osa meidän perhettä, ainakin meidän ihmisten mielestä. Kanelin mielestä Remu voisi nyt mennä takaisin omaan kotiin.  








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti